AddThis Social Bookmark Button

CT scanning8KikkertoperationBehandling af hund og kat på Guldborgsund Dyrehospital, Nykøbing Falster.

På Guldborgsund Dyrehospital i Nykøbing Falster kan vi tilbyde alle former for avancerede undersøgelser og behandlinger af hund og kat.
Første betingelse for en korrekt dyrlægebehandling er at der er lavet en grundig undersøgelse af hunden/katten.

CT scanning af hund og kat

Ct scanning er en form for avanceret røntgen af hund/kat, som giver et langt mere præcist billede af dit kæledyrs indre organer end almindelig digital røntgen kan give.   Læs mere om : CT scanning af hund og kat   


Kikkertoperation af hund og kat på Guldborgsund Dyrehospital, Nykøbing Falster

I nogle tilfælde kan en kikkert operation på hund og kat erstatte en almindelig operation.
Denne teknik er forbundet med langt mindre smerte og ubehag for hunden/katten end en almindelig åben operation.
F.eks. udføre vi sterilisation af både hund og kat med kikkert på Guldborgsund Dyrehospital, Nykøbing Falster.
Se film om kikkert sterilisation af hund på Guldborgsund Dyrehospital, Nykøbing Falster her.  Kikkertoperation af hund og kat 

 

Operation af hund og kat på Guldborgsund Dyrehospital, Nykøbing Falster

På Guldborgsund Dyrehospital foretages operationer af hund, kat og gnavere hver dag. Vi forsøger at lægge vores operationer fra morgenstunden. På den måde kan dyret ofte komme hjem samme dag om eftermiddagen.

Når du kommer med dit dyr til operation på Guldborgsund Dyrehospital foregår det således:

Du kommer med din hund/kat/gnaver. Dit kæledyr skal så vidt muligt være fastet fra aftenen i forvejen. Dit dyr bliver undersøgt og får 1. bedøvelsessprøjte.
Du er meget velkommen til at blive og holde dit dyr ”i pote” indtil det sover. Før du går, aftales et ca. tidspunkt hvor dyret igen kan hentes.
Eventuelle sting skal tages på 11-12. dagen, dette er inkluderet i operationsprisen. Patienten bliver her, på Guldborgsund Dyrehospital overvåget elektronisk under hele bedøvelsen.

Vi har mulighed for at følge: systolisk, diastolisk og middelblodtryk samt EKG (elektrokardiografi), puls, den aktuelle iltprocent og temperaturen.

Patienten tildeles supplerende ilt og varme under hele forløbet - også i opvågningsrummet.

Dette sammen med den digitale overvågning har stort set elimineret tidligere tiders risiko ved narkose.Laboratorium Guldborgsund-dyrehospital 

 

Kejsersnit på hund på Guldborgsund Dyrehospital, Nykøbing Falster
Hvalpe Guldborgsund-dyrehospital  Dyreklinik  Falsters kattehjem

I de tilfælde hvor en naturlig fødsel ikke er muligt, eller der er fare for tæve og hvalpe har vi på Guldborgsund Dyrehospital, Nykøbing Falster rutinerede og dygtige dyrlæger og veterinæssygeplejersker som står klar til at udføre kejsersnit i trygge, og topmorderne operationsfaciliteter.

Guldborgsund Dyrehospital har en kuvøse som giver de nyfødte killinger og hvalpe den bedst mulige start på livet.
Konsultation Nykoebing_F_DyrehospitalLæs mere om: Avl, fødsel & kejsersnit

Konsultation hos din dyrlæge, Guldborgsund Dyrehospital

En konsultation på vores dyrehospital i Nykøbing F. er en personlig samtale hos en af vores dyrlæger, hvor dit dyr er i fokus og bliver undersøgt samt evt. behandlet.
Det kunne f. eks. være en vaccination, eller en sygdom som skal behandles.

Hvis du ringer på telefon nr. 54435443 og bestiller tid i vores telefontid på hverdage mellem kl. 7-9, har du mulighed for at få tid samme dag.

På Guldborgsund Dyrehospital lægger vi vægt på at holde os ajour med den nyeste viden omkring behandling og undersøgelse. Vi køber løbende udstyr til at matche dette behov.

Ultralydsscanning af hund og kat på Guldborgsund Dyrehospital

På Guldborgsund Dyrehospital bruger vi specielt ultralydsscanning ved undersøgelse af hjerte og fostre.
Der er stor forskel på kvaliteten af ultralyds maskiner. De findes fra små bordmodeller til store stationære systemer.
På Guldborgsund Dyrehospital råder vi over et GE Logik 9 anlæg som er tilsvarende dem som findes på f.eks. Rigshospitalet.
Med dette anlæg kan vi f.eks. undersøge de enkelte fostres kredsløb. Det betyder at vi ved en eventuel kejsersnit situation kan forudsige fostrenes tilstand, og vi kan på forhånd tage hånd om fostrenes situation efter fødslen.

Digital røntgen af kæledyr hos din dyrlæge, Nykøbing Falster

 

Selv om vi råder over CT scanner så bruger vi stadig vores digitale røntgen anlæg.
Dette er fordi en røntgen undersøgelse er noget billigere end en CT undersøgelse.
Røntgen kan give et snapshot af de indre organer og kan være en tilstrækkelig god undersøgelse eller den kan danne grundlag for om vi skal gå videre til en CT scanning.

Roentgen Guldborgsund-dyrehospitalTandbehandling af hund/kat/gnaver hos din dyrlæge, Nykøbing Falster

På Guldborgsund Dyrehospital kan vi udføre advanceret tandbehandling på alle kæledyr. Vi udfører tand-ekstrationer når det ikke er muligt at bibeholde tanden.

Dyrepension Guldborgsund-dyrehospital Dyrepension Guldborgsund-dyrehospital (2)
Overvågning:

Kritiske patienter kan overvåges døgnet rundt.

Dyrehospitalets laboratorium:
Her undersøges væv som kirurgen har fjernet medens patienten stadig ligger på operationsbordet: Dette kan have afgørende betydning ved f.eks. operation for kræft .

Nysted Dyreklinik Guldborgsund Laboratorium Mastocytom

Vævsprøven præpareres, farves og mikroskoperes straks. Den præcise diagnose stilles. I dette tilfælde en kræft type (mastocytom) som er godartet hvis det fjernes tidligt efter knudens opståen.

Guldborgsund Dyrehospital er godkendt som uddannelseshospital for veterinærsygeplejersker. Hospitalet opnåede i 2006 status som godkendt af den danske dyrlægeforening. Kun ca. 10 % af landets hospitaler har i dag en sådan godkendelse.