AddThis Social Bookmark Button

Erhvevspraktik hos dyrlæge i Nykøbing Falster

Til eleven. Der er mange, som gerne vil i praktik som sygeplejerske eller dyrlæge i Nykøbing Falster, derfor er det ikke alle som kan få plads. For at komme i betragtning, skal du udprinte og udfylde nedenstående ansøgning  og aflevere den på  vores dyrehospital Nykøbing Falster. Når vi har modtaget ansøgningen vil vi hurtigt muligt give dig besked  om der er plads til dig i den uge som du har søgt.

Dit navn:

Din adresse:

Dit telefonnummer:

Skoleklasse og alder:

Transport til og fra praktikstedet (cykel, bus, tog, bil)

Skoleplaner efter min nuværende klasse:

Hvilke dyr har du (eller dine forældre):

Hvilken dyrlæge bruger I normalt :

Hvilken uge vil du gerne i praktik:

Jeg har læst grundigt nedenstående "Vejledning til erhvervs praktikanter .... "  - og accepteret vilkårene      Ja / Nej.

Skriv lidt om hvorfor du gerne vil i praktik på vores dyrehospital Nykøbing Falster:

Vejledning til erhvervspraktikanter, som har fået godkendt praktikaftale med vores hospital Nykøbing Falster.

Vi vil gerne byde dig velkommen i erhvervspraktik som sygeplejerske eller dyrlæge på vores dyrehospital Nykøbing Falster.

 

Mødetid: 8.00 (hvis du skal tage en bus som kommer på et andet tidspunkt så finder vi ud af en anden mødetid). Medbring: madpakke + drikke og rene indesko. Der er ikke indlagt frokostpause på fast tidspunkt, så man spiser når man er sulten. Der kan være konsultationer med meget syge dyr eller dyr som skal aflives. I de situationer kan dyreejeren være påvirket af situationen og det kan derfor være at du ikke må gå med ind. Derudover må du normalt deltage i alle konsultationer på vores dyrehospital, Nykøbing Falster. Du skal selv holde øje med hvornår der kommer patienter, og selv sørge for at gå med ind i klinikken. Når du kommer ind skal du altid sige (henvendt til dyreejeren): "Jeg er praktikant i denne uge, er det iorden at jeg ser på?" Således at dyreejeren er orienteret om hvorfor du er der og ejeren har samtidig mulighed for at vælge fra hvis de ikke ønsker at have en praktikant tilstede når deres dyr bliver undersøgt og behandlet af en dyrlæge i Nykøbing Falster. Du skal være stille når du opholder dig i klinikken eller operationsrum. Det er ikke ok at stille spørgsmål imens ejeren får undersøgt sit dyr, da dyrlægens opmærksomhed skal rettes mod dyr og ejer. Det er dog fint at stille spørgsmål til dyrlægen/sygeplejersken når ejer har forladt klinikken. Under operationer og behandlinger skal dyrlægen koncentrere sig og kan måske ikke svare på spørgsmål. Din opgave er at observere og suge så mange indtryk til dig som muligt. Du får mulighed for at overvære operationer. Når du opholder dig i operationsstuen må du ikke røre ved noget uden at få besked på det. Nogle ting kan du måske syntes ser væmmeligt ud. I de tilfælde skal du bare liste ud. Det er helt i orden, det er der ikke nogen der siger noget til.
Vi forventer at praktikugen skal indgå i din skoleundervisning. Du skal derfor skrive lidt om hvad du oplever hver dag for at vores kunder også kan følge med i hvad du oplever i løbet af praktikugen på vores dyrehospital, Nykøbing Falster. Du skal poste inde på vores facebookside hvad du har oplevet. Du starter din dagbog allerede om mandagen i praktikugen, således at vores  kunder fra dag ét kan være orienteret om, hvem de har mødt på vores dyrehospital i Nykøbing Falster.erhverspraktik-dyrlaege

Vi håber at du får en god og udbytterig uge på vores Dyrehospital, Nykøbing Falster.