CT-scanner
 CT Scanner


 

 

Søg

AddThis Social Bookmark Button

Personale 

Guldborgsund Dyrehospital har et fast team af dygtige og engagerede dyrlæger. 

Lisbet-kok

Dyrlæge Lisbet Kok

Dyrlæge og medejer af Guldborgsund Dyrehospital.

Lisbet blev færdig som dyrlæge 2002, hvorefter hun underviste dyrlægestuderende på KVL. Derefter arbejdede hun på et dyrehospital i Skive indtil 2006 hvor hun startede her på Guldborgsund Dyrehospital. Lisbet er god til nye udfordringer, og trives bedst sammen med mennesker og dyr. Privat bor Lisbet på en gård udenfor Nørre Alslev sammen med hendes mand, 2 døtre, 5 katte, 2  heste og 3 kaniner.

Jaenette Schroeder

Dyrlæge Jeanette B. Schrøder

Dyrlæge og medejer af Guldborgsund Dyrehospital.

Jeannette blev færdig som dyrlæge i 2003, derefter startede hun på Herning dyrehospital og er så endt op her på Guldborgsund Dyrehospital, hvor hun har været siden 2005. Jeanette er positiv, god til at lytte og altid klar med en venlig bemærkning til patient og klient. Jeanette finder det vigtigt gennem omhu og grundighed at nå gode behandlingsresultater. Privat bor Jeannette sammen med hendes mand og deres 3 døtre og 1 kanin.

 Steve Taarnhoej

 

Dyrlæge Steve Taarnhøj

Dyrlæge og medejer af Guldborgsund Dyrehospital.

Steve tog dyrlæge eksamen fra Landbohøjskolen i 1980 med gennemsnitskarakteren 10,6 – Den højeste dyrlæge eksamen givet det år. Ja, man kan vist godt kalde Steve for lidt af en fagidiot. For Steve er dyrlægefaget noget af det mest spændende man kan beskæftige sig med. Det giver daglig glæde og er fantastisk at man efter 35 år i jobbet stadig glæder sig til at komme på arbejde hver dag. I 2009 blev Steve færdig med sin uddannelse som fagdyrlæge. Dette er et 3årigt uddannelsesforløb, som er en overbygning på dyrlægeuddannelsen. Når Steve ikke lige er på arbejde passer han, sammen med Anne sin gård, Dyrlægegården: www.dyrlaegegaarden.dk

Joergen Juul_Soerensen

Dyrlæge Jørgen Juul Sørensen


Jørgen tog dyrlæge eksamen fra Landbohøjskolen i 1991.
For Jørgen er det at være dyrlæge en livsstil, dette gør at Jørgen er glad for sit arbejde og dermed engageret i at hjælpe dig med dit dyr. Hunde, og dyr i det hele taget fylder meget i Jørgens liv. Privat bor Jørgen sammen med hans kone, deres 4 hunde og katte.
Mette Hansen

Dyrlæge Mette Hansen

Mette blev færdig uddannet til dyrlæge i 2003.

Mette er en rutineret, dygtig og engageret klinik dyrlæge med erfaring fra flere små og store dyrehospitaler.

Mette har interesse for reproduktion og man kan vel nærmest kalde hende en ekspert indenfor området.

Mette er altid glad, smilende og klar til at hjælpe dig med store og små sager.

Privat bor Mette sammen med sin datter og 8 smukke katte.

 Sofie-Munk hansen

Sofie Munk Hansen

Sofie er Adm. direktør medejer af Guldborgsund Dyrehospital.

Sofie er udlært på Guldborgsund Dyrehospital.  Sofie er god til at have en finger på pulsen og har det gyldne overblik. Sofie har altid interesseret sig for dyr, så det var en naturlig ting for hende at skulle have med dyr at gøre. Hun har haft hest siden hun var 8 og har det stadig. Privat bor Sofie sammen med hendes kæreste, 2 skønne katte og 2 dejlige hunde.

 

Anne Taarnhoej

Anne Taarnhøj

Anne er blevet oplært som klinikassistent på Nørre Alslev Dyrehospital. Privat er Anne gift med Steve, ja, man kan vel sige, at Anne i bogstaveligste forstand er gift med jobbet. Anne er en frisk og imødekommende person som altid har et smil på læben. I Annes fritid er hun daglig ”bestyrer” af dyrlægegården: www.dyrlaegegaarden.dk. På gården beskæftiger Anne sig også med en masse dyr og har glæden af 1 skøn labrador ved navn Fie , 10 katte, og 2 heste. På den måde beskæftiger Anne sig med dyr fra morgen til aften, - sådan har det i øvrigt altid været for Anne.

mette

Mette Mouritzen 

Mette er ansat på Guldborgsund Dyrehospital som klinikassistentelev d. 1. oktober 2012 og er færdig januar 2016.

Mette er vokset op med alle tænkelige slags dyr og har altd været meget glad for at tage sig af dem. Derfor var det klart, da chancen bød sig, at hun valgte vejen til klinikassistent. Hun bor sammen med sin kæreste og sin lille zoologiske have, som består af: 2 hunde, 3 katte, 1 blåtunget skink, 4 kanariefugle og 3 høns. Mette nyder at bruge tid på sine dyr og hun træner dagligt med sine hunde i rally, som der også bl.a. er kommet en lille pokal ud af.

 trine

Trine Vincent Dam Hansen

Trine startede som klinikassistent elev d. 1. September 2014 og er udlært i December 2017. Trine er altid i godt humør og parat til at tage en snak med kunderne og deres kæledyr.

Trine har altid været omgivet af dyr og har haft alt fra hunde til papegøjer og gekkoer.

Idag har hun en sød kanin og 2 skønne katte. Fritiden bliver brugt sammen med hendes familie og venner.