Kanindag d. 02.08.2017

Kanin Dag !

Vaccination mod VHD 2 er nu mulig.

Kaninpest (Myxomatose) og Viral haemorrhagic disease (VHD) er begge farlige sygdomme, som i værste fald kan være dødelige, hvis kaninen ikke er vaccineret.

Der er 2 typer af Viral haemorrhagic disease, VHD type 1 og VHD type 2.

Basisvaccinen som skal gives 1 gang årligt beskytter din kanin mod kaninpest og VHD type 1. Det er nu blevet muligt at give en tillægsvaccine, som også beskytter din kanin mod VHD type 2.

Den nye tillægsvaccine er lidt speciel, idet at vaccinen har utrolig kort holdbarhed efter åbning af flasken. Der er vaccine til 10 kaniner i 1 flaske. Derfor har vi valgt at lave en vaccinationsdag med en fordelagtig pris.

Dagen afholdes derfor kun, hvis der er 10 tilmeldte kaniner.

Datoen for vaccination vil være den. 02.08.2017.
Prisen er være 350,- pr. kanin og indeholder vaccination, sundhedstjek og vaccinationsbog.

OBS!
Vaccinen mod VHD type 2 skal gives 14 dage forskudt fra basisvaccinen, og re-vaccination anbefales hver 6. måned.

For mere info om sygdommen kan du gå ind på fødevarestyrelsens hjemmeside:

Symptomer på sygdommen, du skal holde øje med er:
– Kramper
– Vejtrækningsproblemer
– Nedsat/ophørt appetit
– Blødning fra næse/mund/endetarm.
– (pludselig) død indenfor 48 timer (dødelighed 80-90%).

For bookning af tid, ring til klinikken på 54435443

Modtag invitationer, særlige tilbud og gode råd.

Der sker meget på Guldborgsund Dyrehospital. Tilmeld dig vores nyhedsmail her, og modtag bl.a. vores særlige tilbud, før alle andre.

Du er nu tilmeldt Guldborgsund Dyrehospitals nyhedsmails.