Guldborgsund Dyrehospital søger ny klinikassistent-elev

Hvem er vi:
Guldborgsund Dyrehospital består at to klinikker. Vores hovedafdeling i Nykøbing F, og vores satellit klinik i Nørre Alslev. På vores dyrehospital i Nykøbing F tilbyder vi alle former for avancerede undersøgelser og behandlinger.
På vores dyrehospital i Nørre Alslev klarer vi hverdagens små problemer og små indgreb.
Guldborgsund Dyrehospital arbejder udelukkende med mindre husdyr, specielt hunde, katte, kaniner og gnavere. Vi har en travl hverdag med mange spændende patienter og meget venlige og loyale klienter. Vi har digital røntgen, CT-scanner, ultralydsscanner, tandrøntgen, inhalationsanæstesi, in house blodanalyse-apparat og hvad der ellers måtte høre en moderne smådyrsklinik til.

Vores team består af 7 dyrlæger, 3 klinikassistenter, og 3 elever ansat.

Hvad kan vi tilbyde: Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende hverdag. Vi lægger vægt på et godt og fagligt arbejdsmiljø. Stillingen er på 37 timer/ugentligt.
Tiltrædelse efter aftale- vi er dog villige til at vente på den helt rette medarbejder.

Du kan læse mere om stillingen her:https://guldborgsund-dyrehospital.dk/klinikassistent/

Hvis det lyder som noget for dig, er du meget velkommen til at sende en ansøgning på mail dindyrlaege@guldborgsund-dyrehospital.dk – ”Att. Sofie”

Har du behov for yderligere information, eller har du lyst til at besøge vores klinik, er du meget velkommen til at ringe til Sofie Munk Hansen på telefon 22151163, i hverdagene mellem kl. 8.00-16.30.

Modtag invitationer, særlige tilbud og gode råd.

Der sker meget på Guldborgsund Dyrehospital. Tilmeld dig vores nyhedsmail her, og modtag bl.a. vores særlige tilbud, før alle andre.

Du er nu tilmeldt Guldborgsund Dyrehospitals nyhedsmails.