Ledig stilling

Guldborgsund Dyrehospital søger smådyrsdyrlæge.

Da en af vores assistenter er på barsel, søger vi en barselsvikar, med mulighed for fastansættelse.

Hvem er vi:
Guldborgsund Dyrehospital består at to klinikker. Vores hovedafdeling i Nykøbing F, og vores satellit klinik i Nørre Alslev. På vores dyrehospital i Nykøbing F tilbyder vi alle former for avancerede undersøgelser og behandlinger.
På vores dyrehospital i Nørre Alslev klarer vi hverdagens små problemer og små indgreb.
Guldborgsund Dyrehospital arbejder udelukkende med mindre husdyr, specielt hunde, katte, kaniner og gnavere. Vi har en travl hverdag med mange spændende patienter og meget venlige og loyale klienter. Vi har digital røntgen, CT-scanner, ultralydsscanner, tandrøntgen, inhalationsanæstesi, in house blodanalyse-apparat og hvad der ellers måtte høre en moderne smådyrsklinik til.

Vi har 6 dyrlæger, 3 klinikassistenter, og 2 elever ansat.

Hvad kan vi tilbyde:
Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende hverdag. Vi lægger vægt på et godt og fagligt arbejdsmiljø. Der er god faglig sparring. Stillingen er som udgangspunkt på 27 timer. Der er én ugentlig aftenvagt + en weekendvagt hver 7 uge.

Hvad mangler vi:
Vi søger en dyrlæge med godt humør og interesse i familiedyrspraksis.
Stillingen ønskes besat fra 1. december, men er du den rigtige, venter vi gerne på dig.
Vikariatet er som udgangspunkt indtil 30. april 2021, men med mulighed for forlængelse og evt. fastansættelse.

Hvis det lyder som noget for dig, er du meget velkommen til at sende en ansøgning på mail dindyrlaege@guldborgsund-dyrehospital.dk. Har du behov for yderligere information, eller har du lyst til at besøge vores klinik, er du meget velkommen til at ringe på telefon 54435443 i hverdagene mellem kl. 8.00-16.30. Du kan også besøge vores hjemmeside https://guldborgsund-dyrehospital.dk

Ansøgningsfrist: d. 30. oktober 2020

Modtag invitationer, særlige tilbud og gode råd.

Der sker meget på Guldborgsund Dyrehospital. Tilmeld dig vores nyhedsmail her, og modtag bl.a. vores særlige tilbud, før alle andre.

Du er nu tilmeldt Guldborgsund Dyrehospitals nyhedsmails.