Hvad kan vi tilbyde?

På Guldborgsund Dyrehospital i Nykøbing Falster kan vi tilbyde alle former for avancerede undersøgelser og behandlinger af hund og kat.

Første betingelse for en korrekt dyrlægebehandling er at der er lavet en grundig undersøgelse af hunden/katten.
Klik dig ind på menuerne herunder for at læse mere.

 

Konsultation hos dyrlægen

En konsultation på vores dyrehospital i Nykøbing F. er en personlig samtale hos en af vores dyrlæger, hvor dit dyr er i fokus og bliver undersøgt samt evt. behandlet.
Det kunne f. eks. være en vaccination, eller en sygdom som skal behandles.
Hvis du ringer på telefon nr. 54435443 og bestiller tid i vores telefontid på hverdage mellem kl. 7.30-16.30, har du mulighed for at få tid samme dag.

På Guldborgsund Dyrehospital lægger vi vægt på at holde os ajour med den nyeste viden omkring behandling og undersøgelse.
Vi køber løbende udstyr til at matche dette behov.Konsultation_Nykoebing_F_Dyrehospital

Ultralydsscanning af hund og kat

På Guldborgsund Dyrehospital bruger vi specielt ultralydsscanning ved undersøgelse af hjerte og fostre.
Der er stor forskel på kvaliteten af ultralyds maskiner. De findes fra små bordmodeller til store stationære systemer.
På Guldborgsund Dyrehospital råder vi over et GE Logik 9 anlæg som er tilsvarende dem som findes på f.eks. Rigshospitalet.
Med dette anlæg kan vi f.eks. undersøge de enkelte fostres kredsløb. Det betyder at vi ved en eventuel kejsersnit situation kan forudsige fostrenes tilstand, og vi kan på forhånd tage hånd om fostrenes situation efter fødslen.

Læs mere om: Avl, fødsel & kejsersnit

Ultralyd_hund

Digital Røntgen

Selv om vi råder over CT scanner så bruger vi stadig vores digitale røntgen anlæg.
Dette er fordi en røntgen undersøgelse er noget billigere end en CT undersøgelse.
Røntgen kan give et snapshot af de indre organer og kan være en tilstrækkelig god undersøgelse eller den kan danne grundlag for om vi skal gå videre til en CT scanning.Roentgen_Guldborgsund-dyrehospital

Tandbehandling af hund, kat og gnaver

Mange hunde og katte har problemer i mundhulen. Dette kan skyldes tandsten, tandkødsbetændelse eller decideret paradentose. Langvarige problemer kan medføre løse tænder, tandbylder, dårlig knoglekvalitet i kæben samt infektioner som i værste fald kan gå i blodbanen og medføre infektioner i hjerte og lunger.
På Guldborgsund Dyrehospital kan vi udføre advanceret tandbehandling på alle kæledyr.
Læs mere her TandbehandlingNykoebing_F_dyrehospital

CT-scanning af hund og kat

CT-scanning er en form for avanceret røntgen af hund/kat, som giver et langt mere præcist billede af dit kæledyrs indre organer end almindelig digital røntgen kan give.CT_scanning_hund

Klik her for at læse mere om CT-scanning af hund og kat.

Kikkertoperation af hund og kat

KikkertoperationI nogle tilfælde kan en kikkert operation på hund og kat erstatte en almindelig operation.
Denne teknik er forbundet med langt mindre smerte og ubehag for hunden/katten end en almindelig åben operation.
F.eks. udføre vi sterilisation af både hund og kat med kikkert på Guldborgsund Dyrehospital, Nykøbing Falster.
Se film om kikkert-sterilisation af hund på Guldborgsund Dyrehospital, Nykøbing Falster ved at klikke her: Kikkertoperation af hund og kat 

Operation af hund og kat

På Guldborgsund Dyrehospital foretages operationer af hund, kat og gnavere hver dag. Vi forsøger at lægge vores operationer fra morgenstunden. På den måde kan dyret ofte komme hjem samme dag om eftermiddagen.

Når du kommer med dit dyr til operation på Guldborgsund Dyrehospital foregår det således:

Du kommer med din hund/kat/gnaver. Dit kæledyr skal så vidt muligt være fastet fra aftenen i forvejen. Dit dyr bliver undersøgt og får 1. bedøvelsessprøjte.
Du er meget velkommen til at blive og holde dit dyr ”i pote” indtil det sover. Før du går, aftales et ca. tidspunkt hvor dyret igen kan hentes.
Eventuelle sting skal tages på 11-12. dagen, dette er inkluderet i operationsprisen. Patienten bliver her, på Guldborgsund Dyrehospital overvåget elektronisk under hele bedøvelsen.

Vi har mulighed for at følge: systolisk, diastolisk og middelblodtryk samt EKG (elektrokardiografi), puls, den aktuelle iltprocent og temperaturen.

Patienten tildeles supplerende ilt og varme under hele forløbet – også i opvågningsrummet.

Dette sammen med den digitale overvågning har stort set elimineret tidligere tiders risiko ved narkose.Kastration

Kejsersnit

I de tilfælde hvor en naturlig fødsel ikke er muligt, eller der er fare for tæve og hvalpe har vi på Guldborgsund Dyrehospital, Nykøbing Falster rutinerede og dygtige dyrlæger og veterinæssygeplejersker som står klar til at udføre kejsersnit i trygge, og topmorderne operationsfaciliteter.

Guldborgsund Dyrehospital har en kuvøse som giver de nyfødte killinger og hvalpe den bedst mulige start på livet.Kejsersnit_kat

Læs mere om: Avl, fødsel & kejsersnit

Fysioterapi

På Guldborgsund Dyrehospital tilbyder vi fysioterapi og genoptræning
Hos mennesker har fysioterapi i mange år været anvendt, hvor genoptræning har vist gode resultater efter en operation. Det benytter vi os nu af hos dyrene, hvor fysioterapi i dag spiller en vigtig rolle for at opnå det bedste resultat af en operation. Men fysioterapi kan også bruges forud for en operation, som hjælp til gigtpatienter osv.fys

Læs mere og fysioterapi her: Fysioterapi

Modtag invitationer, særlige tilbud og gode råd.

Der sker meget på Guldborgsund Dyrehospital. Tilmeld dig vores nyhedsmail her, og modtag bl.a. vores særlige tilbud, før alle andre.

Du er nu tilmeldt Guldborgsund Dyrehospitals nyhedsmails.