Ledige stillinger

Ledige stillinger hos Guldborgsund Dyrehospital

Her på siden kan du se vores ledige stillinger. Vi opdaterer løbende siden med ledige jobs og stillinger.

Se vores ledige stillinger

Ledige stillinger på Guldborgsund Dyrehospital

Her på siden kan du se vores ledige stillinger. Vi opdaterer løbende siden med ledige jobs og stillinger. 

Da vi i øjeblikket har rigtig travlt, søger vi en en dyrlæge, som hurtigst muligt vil kunne indgå i vores team. 

Hvem er vi:
Guldborgsund Dyrehospital består at to klinikker. Vores hovedafdeling i Nykøbing F, og vores satellit klinik i Nørre Alslev. På vores dyrehospital i Nykøbing F tilbyder vi alle former for avancerede undersøgelser og behandlinger.

På vores dyrehospital i Nørre Alslev klarer vi hverdagens små problemer og små indgreb. Guldborgsund Dyrehospital arbejder udelukkende med mindre husdyr, specielt hunde, katte, kaniner og gnavere. Vi har en travl hverdag med mange spændende patienter og meget venlige og loyale klienter. Vi har digital røntgen, CT-scanner, ultralydsscanner, tandrøntgen, inhalationsanæstesi, in house blodanalyse apparat og hvad der ellers måtte høre en moderne smådyrsklinik til.

Vores team består af 6 dyrlæger, 4 klinikassistenter, og 2 elever.

Hvad kan vi tilbyde:
Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende hverdag. Vi lægger vægt på et godt og fagligt arbejdsmiljø. Der er god faglig sparring. Stillingen er som udgangspunkt på 27 timer. Der er mulighed for én ugentlig aftenvagt + en weekendvagt hver 7 uge.

Hvad mangler vi:
Vi søger en dyrlæge med godt humør og interesse i familiedyrspraksis.

Tiltrædelse snarest.

Hvis det lyder som noget for dig, er du meget velkommen til at sende en ansøgning på mail dindyrlaege@guldborgsund-dyrehospital.dk – ”Att. Sofie”

Har du behov for yderligere information, eller har du lyst til at besøge vores klinik, er du meget velkommen til at ringe til Sofie Munk Hansen på telefon 22151163, i hverdagene mellem kl. 8.00-16.30.

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Hos Guldborgsund Dyrehospital er vi altid glade for at kunne hjælpe. Såfremt du har spørgsmål, eller vil vide mere omkring vores dyrebehandlinger, er vi ikke længere væk end en opringning. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.