Book tid

Book tid online

Her på siden har du mulighed for at booke en tid. Husk at du altid kan komme i kontakt med os om stort og småt alle hverdage. Vi ser frem til at se dig i klinikkerne.
bestil tid online

Book tid online i dag

Hvis dit dyr er akut syg eller tilskadekommet beder vi dig ringe til os på 54435443.
Ved online booking har du ikke mulighed for at vælge hvilken dyrlæge du vil ind til, du kan dog skrive et ønske i kommentarfeltet, og så prøver vi at imødekomme dit ønske.

Du har mulighed for at bestille tid online til følgende behandlinger via online booking. (Hvis du vil booke tid til andet end nedenstående, skal du ringe på 54435443, for at booke en tid).

  • Vaccination og sundhedsundersøgelse
  • Herunder rabies-, kennelhoste-, og Borrelia-vaccination. (For at dit kæledyr kan blive vaccineret, kræver det at dit kæledyr er helt rask).
  • Negleklip (Negleklip foregår som udgangspunkt hos sygeplejersken og der er ikke sat tid af til andet end negleklip).
  • Igangværende fysioterapi forløb
  • Opfølgende Cytopoint/heska behandlinger
  • Fjernelse af sting og kontroller efter operationer eller igangværende behandlinger

Er du allerede kunde hos os så, skal du vælge fanen “glemt kodeord”. Dit brugernavn vil som udgangspunkt være dit mobilnummer. Hvis du endnu ikke har fået en kode, trykker du “glemt password” og du vil modtage en kode til login i din e-mail. Både brugernavn og kode kan ændres når først du er logget ind.

Er du ny kunde, som aldrig har været på klinikken før, så tryk “Opret ny bruger”. Du vil med det samme kunne booke en tid, når du har oprettet dit kæledyr og du vil få en bekræftelse pr. mail. Tiden er din også selvom der kan gå op op til 12 timer før du modtager en SMS med dit fremtidige brugernavn og password.

Husk at du altid kan komme i kontakt med os om stort og småt alle hverdage mellem kl. 7.30-16.30 på tlf.54435443. Vi hjælper gerne – også med online booking systemet.

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Hos Guldborgsund Dyrehospital er vi altid glade for at kunne hjælpe. Såfremt du har spørgsmål, eller vil vide mere omkring vores dyrebehandlinger, er vi ikke længere væk end en opringning. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.