Om din lokale dyrlæger

Vores dyrlæger i Nykøbing Falster og Nørre Alslev

Guldborgsund Dyrehospital ApS består at to klinikker. Vores hovedafdeling i Nykøbing Falster, og så har vi vores satellit klinik i Nørre Alslev. Læs mere om Guldborgsund Dyrehospital nedenfor.

Dyrlægeklinik i nykøbing falster og nørre alslev

Dine lokale dyrlæger i Nykøbing Falster og Nørre Alslev

Om dine dyrlæger i Nykøbing Falster og Nørre Alslev

På vores dyrehospital i Nykøbing Falster tilbyder vi alle former for avancerede undersøgelser og behandlinger. På vores dyrehospital i Nørre Alslev klarer vi hverdagens små problemer og små indgreb.

Guldborgsund Dyrehospital arbejder udelukkende med mindre husdyr, specielt hunde, katte og gnavere. For at sikre den højeste standard af faciliteter og behandling sørger vi hele tiden for at forny os og indkøbe nyt udstyr. Dette giver dyreejeren, og dermed kæledyret, en meget høj sikkerhed for, at der bliver taget bedst muligt hånd om alle aspekter i behandlingen.

Vi har 8 dyrlæger, 4 klinikassistenter, 3 VSP- elever, 2 dyrlæge studerende og 2 medhjælpere ansat.

Hvis du ønsker en bestemt dyrlæge, er du altid velkommen til at bede om dette når du bestiller tid til dit kæledyr. Dyrlægerne arbejde i begge vores afdelinger på skift.

"Vi er et team af engagerede sygeplejersker og dyrlæger som er parat til at hjælpe dig med dit dyr"
- Guldborgsund Dyrehospital
dyrlægerne siger

Vision & mission

Vision:
Guldborgsund Dyrehospitals vision er at være Lolland-Falsters førende dyrehospital indenfor diagnosticering, kvalitet og behandling af kæledyr, både medicinsk og kirurgisk.

Dyrehospitalets personale skal være kompetente, ansvarlige og engageret, så dit kæledyr altid er i trygge hænder. Vi lægger vægt på at efteruddanne vores personale, så dit kæledyr altid får den bedste undersøgelse og behandling. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Mission:
Guldborgsund Dyrehospitals mission er at drive dyrehospital til glæde og gavn for medarbejdere, kæledyr og deres ejere. Vi vil gå langt for at have så tilfredse kunder som muligt.

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Hos Guldborgsund Dyrehospital er vi altid glade for at kunne hjælpe. Såfremt du har spørgsmål, eller vil vide mere omkring vores dyrebehandlinger, er vi ikke længere væk end en opringning. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.