Avl og fødsel

Netop fordi Guldborgsund Dyrehospital råder over den ypperligste teknologi og ekspertise på dette område vælger mange at få foretaget fødsel og eventuelt kejsersnit hos vores dyrlæger i Nykøbing Falster.

Under hele drægtigheden, og specielt i den sidste del op til fødslen, er det vigtigt at følge fostrenes sundhedstilstand. Til dette formål råder vores dyrlæger over den mest avancerede ultralydsscanner (GE logic 9), som er samme type de bruger på rigshospitalet.

Med dette værktøj kan vi kontrollere blodstrømningen både i fosterets hjerte og i navlestrengen med dobler teknologi.

Ultralyd hund       Ultralyd kat

På denne måde ved dyrlægen hvilke problemer fostrene måtte have før vi går i gang med fødslen, eller eventuelt kejsersnit.
Dyreklinik          Hvalpe Guldborgsund-dyrehospital

Personalet på Guldborgsund Dyrehospital har stor erfaring og rutine i kejsersnit og håndtering af nyfødte hvalpe og killinger.

Falsters kattehjem    Sonde-Sakskoebing

De nyfødte får den bedst mulige start på livet her på Guldborgsund Dyrehospital, da vi råder over en kuvøse. Her får ungerne den optimale temperatur og ilt koncentration. De små bliver om nødvendigt sondefodret mens de endnu ligger i kuvøse.

Før parring kan vores dyrlæger også hjælpe drægtigheden i gang med brunst-undersøgelse og eventuel inseminering.

Mikroskopi hund                   loebetid

Modtag invitationer, særlige tilbud og gode råd.

Der sker meget på Guldborgsund Dyrehospital. Tilmeld dig vores nyhedsmail her, og modtag bl.a. vores særlige tilbud, før alle andre.

Du er nu tilmeldt Guldborgsund Dyrehospitals nyhedsmails.