Viden om...

Kranio sakral Terapi til hunde

Kranio sakral Terapi til hunde

På Guldborgsund Dyrehospital tilbyder vi, i samarbejde med Aika – KST til hunde og heste – v/Nadja Hvidtfeldt også Kranio sakral terapi.

Hvis din hund virker, træt, uoplagt og ikke som sig selv, kan det skyldes mange ting.
Vi vil selvfølgelig anbefale at man først og fremmest sikrer sig at hunden ikke er decideret syg.

Men det kan være at det skyldes at din hund, uden du ved det, går rundt med spændinger, skævheder og ubalancer i kroppen. Det kan afhjælpes med Kranio sakral terapi. En terapiform hvor man med med blide tryk på hundens bindevæv får løsnet op for spændinger, ubalance og skævheder i kroppen. Behandlingen virker udover også muskelafspændende, afstressende og smertelindrende.

Kranio betyder kranie, Sakral betyder korsben og Terapien er behandlingen. I daglig tale siger vi bare KST.
Behandlingen arbejder mod at løsne de spændinger og skævheder der er i kroppen, som belaster centralnervesystemet. Dvs. at kroppen hjælpes til at kunne hele sig selv.

Hos os er det Nadja Hvidtfeldt, som er uddannet KST behandler der udfører behandlingerne. Du kan følge hende her: https://www.facebook.com/Aika-KST-til-hunde-og-heste-vNadja-Hvidtfeldt-114568653579402/?ref=page_internal

KST kan kombineres med andre genoptræningsformer uden problemer. Hunden kommer hurtigt til at elske det, da det er en meget blid behandlingsform.