petshop guldborgsund dyrehospital

Petshop på Guldborgsund Dyrehospital

Her på siden kan du læse mere om Guldborgsund Dyrehospitals Petshop. Vi har gode produkter og foder på hylderne. Har du spørgsmål til nedenstående, kan du trygt henvende dig. 

se vores petshop

Petshop på Guldborgsund Dyrehospital

I hospitalets Petshop finder du alt hvad du behøver til din hund eller kat. Vi har også en afdeling med udstyr til din kanin/marsvin. I stueetagen finder du foder, godbidder, loppemidler, og kosttilskud. På første sal finder du tilbehør såsom legetøj, halsbånd, liner, kradsetræ mm.

Vores foder
Vi har foder på hylderne fra Royal Canin, Virbac og Hill´s. Der er frisk foderforsyning mandag og onsdag Vi har foder til både hvalpe, pensionister, og dem imellem. Store som små hunde. Foderet tager hensyn til om hunden er intakt eller neutraliseret.

Der er endvidere foder der slanker, foder til mave/tarm problemer og foder der forebygger gigt og ledproblemer. Har din hund eller kat allergi har vi foder samt godbidder dertil.

Prisgaranti på foder
Fordi flere foderfirmaer bruger os som ernærings vejledere har vi kunne indgå gode indkøbs betingelser. Det betyder at vi i længere tid har kunnet sælge foder til landsdelens billigste priser.

Vores prisgaranti fungerer på den måde at hvis du mod forventning finder det samme foder billigere i en forretning i Guldborgsund kommune end vi sælger det til. Så tag et dateret billede af tilbuddet.

Så sælger vi det tilsvarende foder til dig – bare 5 kroner billigere end hos konkurrenten.

Foder/smagsgaranti
Skulle det ske at du enten får købt noget forkert foder, eller dit dyr ikke kan lide foderet, har vi smagsgaranti. Du kommer blot ind med foderet, så finder vi ud af det.

Året rundt
Vi følger vejrguderne, og har derfor hundefrakker klar om vinteren, julegaver til hund og kat i december, gode strigler i fældningssæsonen, vandflasker til at sætte i bæltet om sommeren og meget mere.

Søger du noget specifikt er du naturligvis velkommen til at komme ind med din forespørgsel. Hvis ikke vi har det hjemme, bestiller vi det gerne hjem til dig, uden ekstra omkostninger.

Vi har løbende konkurrencer og kampagner
Hold dig dig orienteret på vores facebookside, Guldborgsund Dyrehospital eller vores hjemmeside, Guldborgsund Dyrehospital.

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Hos Guldborgsund Dyrehospital er vi altid glade for at kunne hjælpe. Såfremt du har spørgsmål, eller vil vide mere omkring vores dyrebehandlinger, er vi ikke længere væk end en opringning. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.