Petshop

Petshop på Guldborgsund Dyrehospital

I hospitalets Petshop finder du alt hvad du behøver til din hund eller kat.

Vi har også en afdeling med udstyr til din kanin/marsvin.

Nykoebing_F

I stueetagen finder du foder, godbidder, loppemidler, og kosttilskud.

Vi har foder på hylderne fra Royal Canin, Virbac og Hill´s.
Der er frisk foderforsyning mandag og onsdag
Vi har foder til både hvalpe, pensionister, og dem imellem. Store som små hunde. Foderet tager hensyn til om hunden er intakt eller neutraliseret. Der er endvidere foder der slanker, foder til mave/tarm problemer og foder der forebygger gigt og ledproblemer. Har din hund eller kat allergi har vi foder samt godbidder dertil.

Hunde_Foder

Prisgaranti på foder
Fordi flere foderfirmaer bruger os som ernærings vejledere har vi kunne indgå gode indkøbs betingelser. Det betyder at vi i længere tid har kunnet sælge foder til landsdelens billigste priser.
Vores prisgaranti fungerer på den måde at hvis du mod forventning finder det samme foder billigere i en forretning i Guldborgsund kommune end vi sælger det til. Så tag et dateret billede af tilbuddet.

Så sælger vi det tilsvarende foder til dig – bare 5 kroner billigere end hos konkurrenten.
Foder/smagsgaranti

Skulle det ske at du enten får købt noget forkert foder, eller dit dyr ikke kan lide foderet, har vi smagsgaranti. Du kommer blot ind med foderet, så finder vi ud af det.

På første sal finder du tilbehør såsom legetøj, halsbånd, liner, kradsetræ mm.

Petshop_Guldborgsund-dyrehospital

Året rundt
Vi følger vejrguderne, og har derfor hundefrakker klar om vinteren, julegaver til hund og kat i december, gode strigler i fældningssæsonen, vandflasker til at sætte i bæltet om sommeren og meget mere.
Søger du noget specifikt er du naturligvis velkommen til at komme ind med din forespørgsel. Hvis ikke vi har det hjemme, bestiller vi det gerne hjem til dig, uden ekstra omkostninger.

Vi har løbende konkurrencer og kampagner.
Hold dig dig orienteret på vores facebookside, Guldborgsund Dyrehospital

Modtag invitationer, særlige tilbud og gode råd.

Der sker meget på Guldborgsund Dyrehospital. Tilmeld dig vores nyhedsmail her, og modtag bl.a. vores særlige tilbud, før alle andre.

Du er nu tilmeldt Guldborgsund Dyrehospitals nyhedsmails.