Guldborgsund dyrehospital

Hunde & katte salon i Nykøbing Falster

Guldborgsund Dyrehospital tilbyder nu også klipning, trimning, vask, nedklip, udredning mm af alle racer.

Vi tilbyder

Hunde & katte salon i Nykøbing Falster

Hos Guldborgsund Dyrehospital tilbyder vi hunde & katte salon i Nykøbing Falster.

Som udgangspunkt bliver dyrene håndteret uden bedøvelse. Det vigtigste for os er, at din hund/kat føler sig tryg og glad ved besøgene på salonen.

Har du en hund eller kat som ikke kan håndteres uden overgreb, har vi mulighed for at give dem et let bedøvelse.

Vi bestræber os på at efterkomme dine ønsker bedst muligt, derfor finder vi sammen ud af hvilken frisure der der klæder din hund/kat bedst.

Ring og få en uforpligtende snak med Liam, hvis du har spørgsmål, eller specielle ønsker.
Så finder vi sammen en bedste mulige løsning til dig og din hund/kat.

Priser på behandling

Prisen på en behandling kan variere fra gang til gang, da den er beregnet ud fra tidsforbrug, arbejds- mængde, sværhedsgrad, frisure og hvor velfriseret hunden er hjemmefra. Den laveste pris er grundprisen, uden bedøvelse. Bemærk prisen kan variere som beskrevet ovenfor. Alle priser er inkl. moms. En fuld soigneringen indeholder: Klip eller trim, Bad/Føn, Kloklip, Ørerens og klip af ørehår.

Standard priser:
 • Hundeklip, små racer fra 750 kr.

  Inkl. bad, føn og negleklip

 • Små racer, nedklip fra 625 kr.

  Inkl. bad, føn og negleklip

 • Hundeklip, mellemstørrelse fra 850 kr.

  Inkl. bad, føn og negleklip

 • Mellem st. hunde, nedklip fra 600 kr.

  Inkl. bad, føn og negleklip

 • Hundeklip, store racer fra 1000 kr.

  Inkl. bad, føn og negleklip

 • Store st. hunde, nedklip fra 875 kr.

  Inkl. bad, føn og negleklip

Vask og Føntørring uden Klip
 • Små racer fra ca. 450 kr
 • Mellem Racer fra ca. 600 kr
 • Store Racer fra ca. 700 kr

 

Vi tilbyder også racespecifik trim/klip.

 Ring og spørg om pris.

Vores katteklinik

Professionel hunde- og katteklipning

Når det kommer til klipning af din hund eller kat, er det vigtigt at overlade det til professionelle hænder. En professionel hunde- eller kattefrisør har den nødvendige ekspertise og erfaring til at udføre klipningen på en sikker og skånsom måde. 

De er trænet i at håndtere forskellige racer, temperament og ved, hvordan man tilpasser klipningen til dit kæledyrs behov. Ved at vælge en professionel hundeklipning sikrer du, at dit kæledyr får den bedst mulige behandling og pleje, samtidig med at der tages hensyn til deres sikkerhed.

Trænger din hund eller kat til en klipning, så kontakt vores professionelle hunde- og kattefrisør i dag. Vi står klar til at give dit kæledyr en sikker og behagelig oplevelse ved frisøren. Book en tid i dag og lad os tage hånd om dit kæledyrs klipning.

Vores katteklinik

Sikkerhed og hygiejne

Hos Guldborgsund Dyrehospital er sikkerhed og hygiejne vores højeste prioritet. Vi følger strenge protokoller for at sikre, at dit kæledyr får en sikker og behagelig oplevelse. 

Vores udstyr og værktøjer rengøres og desinficeres grundigt mellem hver enkelt kunde for at forhindre krydskontaminering. Vi bruger kun sikre og skånsomme produkter, der er velegnede til hunde og katte.

Skal du bruge en frisør til din hund eller kat, hvor der er styr på hygiejnen. Så er vi den rette til dig. Book en tid og lad os give dit kæledyr en kærlig hånd. Du kan kontakte os på 54 43 54 43 eller på dindyrlaege@guldborgsund-dyrehospital.dk

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Hos Guldborgsund Dyrehospital er vi altid glade for at kunne hjælpe. Såfremt du har spørgsmål, eller vil vide mere omkring vores dyrebehandlinger, er vi ikke længere væk end en opringning. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.