Viden om...

Vagtordning

Vagtordning

Guldborgsund dyrehospital

Vagtordning

Guldborgsund Dyrehospital har egne dyrlæger på vagt hver weekend og alle hverdags aftener, bortset fra torsdag, hvor vagthavende er Sakskøbing Dyrehospital.

Vi tilbyder

Vagtordning

Guldborgsund Dyrehospital har egne dyrlæger på vagt hver weekend og alle hverdags aftener, bortset fra torsdag, hvor vagthavende er Sakskøbing Dyrehospital. Vi er således parate til at hjælpe alle syge dyr, også uden for normal åbningstid.

Hvis dit dyr i forvejen er tilknyttet Guldborgsund Dyrehospital har du den særlige fordel at du også i weekenden kan få dit dyr behandlet på dit eget dyrehospital, hvor dyrlægerne har direkte adgang til dyrets journal.

På få udvalgte dage stilles vagttelefonen videre til et samarbejdende dyrehospital.

Vores telefon 54 43 54 43 er åben døgnet rundt, året rundt, og omstiller eller henviser til vagthavende dyrlæge. På hverdage mellem kl. 7.30 – 16.30 er telefonen åben for forespørgsler og tidsbestilling.

Konsultation efter aftale på begge hospitaler.

Guldborgsund Dyrehospital
Konsultation kl. 8.00 – 16.30
Adresse: Havnepladsen 4, 4800 Nykøbing F.
Telefon: 54 43 54 43

Nørre Alslev Dyrehospital
Konsultation efter aftale.
Adresse: Herthadalsvej 3, 4840 Nørre Alslev.
Telefon: 54 43 54 43

Vores samarbejdspartner i vagten er

Evidensia Karlslunde Dyrehospital
Greve Main 41 · 2670 Greve
Telefon 46 15 15 25

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Hos Guldborgsund Dyrehospital er vi altid glade for at kunne hjælpe. Såfremt du har spørgsmål, eller vil vide mere omkring vores dyrebehandlinger, er vi ikke længere væk end en opringning. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.