se vores personale

Personale på Guldborgsund Dyrehospital

Her på siden kan du læse mere om vores personale på Guldborgsund Dyrehospital. Vi løser stort og småt samt simpelt og avanceret. Har du spørgsmål til os, kan du trygt henvende dig. 

personale på Guldborgsund Dyrehospital

Vores personale på dyrehospitalet

Nedenfor kan du læse mere om hver enkel medarbejder samt se deres erfaring og kernearbejdsområder. Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig. 

Lisbet Kok
Dyrlæge og medejer

Lisbet blev færdig som dyrlæge i 2002, hvorefter hun underviste dyrlægestuderende på dyrlægeuddannelsen. Derefter arbejdede hun på et dyrehospital i Skive indtil 2006, hvor hun startede på Guldborgsund Dyrehospital. Lisbet har stor interesse og ekspertise indenfor behandling af kaniner og marsvin.
Privat bor Lisbet på en gård udenfor Nr. Alslev sammen med sin mand, 2 døtre, sine katte, heste, kaniner og marsvin.

Jeanette B. Schrøder
Dyrlæge og medejer

Jeannette blev færdig som dyrlæge i 2003, derefter startede hun på Herning dyrehospital. I 2005 blev hun ansat på Guldborgsund Dyrehospital.  Jeanette er sød, smilende og god til at lytte.
Hun finder det vigtigt gennem omhu og grundighed at nå gode behandlingsresultater. Privat bor Jeannette sammen med sin mand og deres 3 døtre, 1 kanin, 3 katte, 3 marsvin og den dansk/svenske gårdhund Rolette.

Steve Taarnhøj
Dyrlæge og medejer

Steve tog dyrlæge eksamen fra Landbohøjskolen i 1980. For Steve er dyrlægefaget noget af det mest spændende man kan beskæftige sig med. I 2009 blev Steve færdig med sin uddannelse som fagdyrlæge. Dette er et 3-årigt uddannelsesforløb, som er en overbygning på dyrlægeuddannelsen. I fritiden arbejder Steve på sin gård, Dyrlægegården: www.dyrlaegegaarden.dk

Sofie Munk Hansen
Adm. direktør, Medejer og Klinikassistent

Sofie startede som elev på Guldborgsund Dyrehospital i 2009 og blev færdig udlært i 2012, hvorefter hun forsatte som klinikassistent. Herudover har hun taget en lederuddannelse, og har været på mange kurser netop indenfor dette. Sofie er god til at have en finger på pulsen og har den gyldne overblik. Sofie har efteruddannet sig indenfor fysioterapi og genoptræning, og står for dette på klinikken. Privat bor Sofie sammen me hendes kæreste, deres datter, 2 katte, 2 hunde og hendes hest.

Jørgen Juul Sørensen
Dyrlæge

Jørgen tog dyrlæge eksamen fra  Landbohøjskolen i 1991. For Jørgen er det at være dyrlæge en livsstil. Dette gør at Jørgen er glad for sit arbejde og er dermed meget engageret i at hjælpe dig med dit dyr. Hunde, og dyr i det hele taget fylder meget i Jørgens liv. Når ikke Jørgen knokler på dyrehospitalet turnere han og konen landet rundt med deres højt præmierede Parson terrier. Privat bor Jørgen sammen med hans kone deres 2 hunde og katte.

Louise Rosendal
Dyrlæge

Louise er uddannet dyrlæge i 2015. Louise har siden da arbejdet i smådyrsklinik i København og på Møn, indtil hun i maj 2018 blev ansat på Guldborgsund Dyrehospital. Louise er vokset op med både hund, kat, mus og pindsvin og har hele livet været omgivet af dyr. Privat bor Louise sammen med sin mand, sin søn og katten Sirius.

Bianca Mathiasen
Dyrlæge

Bianca er uddannet som dyrlæge i 2013. Siden da har hun arbejdet på forskellige dyrehospitaler på sjælland, og har også været ansat i fødevarestyrelsen. Bianca blev ansat på Guldborgsund Dyrehospital som barselsvikar for Louise d. 01.12.2020. Fritiden bruger Bianca sammen med hendes mand Jesper, deres 2 børn og alle deres dyr.

Rikke Holmsgaard
Dyrlæge

Sygemeldt på ubestemt tid

Rikke blev uddannet dyrlæge i 1997. Rikke har arbejdet som smådyrsdyrlæge på både små dyreklinikker og store dyrehospitaler og har en masse erfaring. Rikke blev ansat på Guldborgsund Dyrehospital i 2017. Privat bor Rikke sammen med hendes 2 skønne børn. En stor del af Rikkes fritid bliver brugt i naturen sammen med ungerne.

Sofie Gummeson
Klinikassistent

Sofie er ansat som klinikassistent-elev i Oktober 2018 og blev færdigudlært Januar 2022. Sofie er sød, smilende og er altid klar til at hjælpe dig. Privat bor Sofie sammen med hendes lille datter, som det meste af hendes fritid bliver brugt sammen med.

Sofie står for at klippe og vaske hundene som kommer i vores hundesalon

Sara Jørgensen
Klinikassistent

Sara er ansat som klinikassistent elev d. 1. december 2019, og er færdig udlært februar 2023. Sara hjælper til alle steder, om det er at holde en hund der skal vaccineres, gøre rent efter en operation eller sælge en ormekur.

 Sara har altid været omgivet af dyr, og har tidligere taget grundforløbet som dyrepasser.

Kitt Tolstrup Sørensen
Klinikassistent

Kitt er ansat i en flex-job stilling pr. januar 2022. Hun har tidligere været ansat hos os, men pga. en skade var hun væk i et par år, men er nu vent tilbage, til stor glæde for hele klinikken. Privat bor Kitt sammen med hendes kæreste, deres børn og hendes 2 skønne hunde.

Jennifer Rasmussen
Klinikassistent-elev

Jennifer er ansat som klinikassistent elev d. 1. August 2021, og er færdig udlært Oktober 2024. 
Jennifer er vokset op omgivet af hunde og katte, og har redet siden hun var 5 år. På arbejdet interesserer Jennifer sig særligt for laboratorie arbejde, men elsker også at hun hver dag kan få lov at være omgivet af dyr. Jennifers fritid bliver brugt sammen med hendes familie, hendes kæreste og sammen med hendes blandingshund Nutsie.

Trine Vincent Dam Hansen
Klinikassistent

Trine blev udlært som klinikassistentelev hos i December 2017. Grundet sygdom har Trine måtte sadle om og er gået i gang med uddannelsen som social rådgiver.

Dog kan du stadig møde Trine på klinikken. Hun kommer nemlig når hun har fri fra studiet
Trine er altid i godt humør og parat til at tage en snak med kunderne og deres kæledyr.
Trine har altid været omgivet af dyr og har haft alt fra hunde til papegøjer og gekkoer. I dag har hun Bo og Bitten, hendes 2 skønne katte. Fritiden bliver brugt sammen med hendes familie og venner.

Caroline Rossenell
Klinikassistent-elev

Caroline blev ansat som vikar og ferieafløser i august 2021. 

Caroline er en super hjælp i klinikken og er hurtigt blevet en del af vores team.

Privat bor Caroline sammen med sin kæreste og deres tilløber kanin Muggi.

Lea Schmidt Petersen
Dyrlægestuderende

Lea er dyrlægestuderende på 3. år. Når hun ikke er travlt optaget på studiet, kommer Lea og hjælper os. Lea har masser af gåpåmod og en kæmpe interesse for faget. Hun er omgiet af dyr fra morgen til aften, og når hun ikke er er her, arbejder hun i Knuthenborg.

Hjemmet bærer også bræg af Leas store kærlighed for dyr og hun har både hunde, kaniner, krybdyr og fisk.

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Hos Guldborgsund Dyrehospital er vi altid glade for at kunne hjælpe. Såfremt du har spørgsmål, eller vil vide mere omkring vores dyrebehandlinger, er vi ikke længere væk end en opringning. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.